Liverpool on top-lennon mestareita ensimmäistä kertaa vuodesta 1990 ansiosta Chelsean 2-1 voittaa Manchester City Stamford Bridge.

Jurgen Klopp’s Reds voi vihdoin juhlia Anfield seuran neitsyt Premier League voitto, kun Christian Pulisic ja Willian tarttui Chelsea myrskyisä voitto kaupungin Länsi-Lontoossa.

Kevin De Bruyne lyöty ihana, tasoittaa vapaa-kick city, mutta Willian viileästi muunnetaan rangaistus, kun Fernandinho lähetettiin pois käsipallo on Video Assistant Erotuomari (VAR) tarkistaa.
Liverpoolin kruunajaiset on ollut kortteja joulusta lähtien, mutta viivästyi ja jopa uhattuna, koska coronavirus shutdown.

Nyt kuitenkin Merseyside puolue voi alkaa tosissaan, kun Chelsea pelasi Valioliigan kingmakers toisen kerran neljässä vuodessa.

Bluesin 2-2-arvonta Tottenhamin kanssa Länsi-Lontoossa vuonna 2016 sinetöi Leicesterin ensimmäisen Valioliiga-kruunun.

Tuona simmering maanantai-iltana neljä vuotta sitten, Chelsean fanit tervehditään entinen johtaja Claudio Ranieri ohjaus Foxes kunniaa, kiusaa kilpailijoita Spurs kanssa lauluja ”Leicester, Leicester” ja ”mestareita, mestareita”.
Pep Guardiola miehet eivät voineet tehdä Liverpool odottaa pidempään otsikko (Paul Childs / NMC Pool)
Tällä kertaa Stamford Bridge oli aavemainen aavemaa, jossa otsikko-päättävä yhteenotto pidettiin suljettujen ovien takana keskellä jatkuva pandemian laskeuma.

Chelsean voitto voi olla kumileimattu Liverpoolin otsikko, mutta tämä taistelee Blues suorituskyky myös osoittautua valtava vauhtia kilpailussa Mestarien liigan pätevyys.

Kaksi voittoa kahdessa liigan uudelleen aloittamisen jälkeen asettaa neljännen sijoitettu Chelsea viisi pistettä pois Manchester United viides, ja vain yksi takana Leicester kolmanneksi.

Ehkä nyt Liverpool fanit anteeksi Chelsea scuppering niiden 2014 otsikko tarjous, että 2-0 voittaa Anfield, joka on ikuisesti muistetaan Steven Gerrard lipsahdus.
Chelsea varmasti oli hiki tämän tuloksen kiehuva Stamford Bridge, jossa Kaupunki hallitseva hallussapito ja alueella pois.

Kepa pakeni vahingoittumattomana huonosta raivauksesta ja loi hienon pelastuksesta Fernandinhon snap-otsikolta.

Chelsea kuitenkin kasvoi kohtaamaan Ross Barkleyn, Olivier Giroudin ja Pulisicin kanssa vaikutusvaltaisia.

Barkley näki hänen alhainen ajaa selvitetty pois linjan Fernandinho, ja että kun Ederson palmed pois vaivaa Mason Mount.