Colchester Zoo pomo on varoittanut passholders jotka varaavat lippuja ja eivät näytä voitaisiin antaa kuukauden vierailukielto.

Kun eläintarha avattiin uudelleen viime viikolla se esitteli varaus ja porrastettu saapuminen selviytyä sosiaalisen etääntymistä vaatimukset.

Mutta toimitusjohtaja tohtori Doninique Tropeano sanoi, että hän oli joutunut kirjoittamaan kaikille eläintarhapassholders jälkeen satoja varattu lähtö ja ei näy.

Yhtenä päivänä yksin 500 passholders jotka varasivat ei näy.

Tohtori Tropeano sanoi, että tämä jätti muut eivät voineet vierailla vetovoima.
Kirjeessään hän sanoi: ”Se on hyvin surullista, mutta myös jonkin verran harmia minun on pakko kirjoittaa kaikille eläintarha passholders asiasta, joka on erittäin tärkeää selviytymisen Colchester Zoo.

”Tämä asia liittyy suureen määrään eläintarhan passholders varaus aika-aikapäivävierailulle, mutta sitten ei ilmesty, joten ei käytä paikka he ovat varanneet ja riistää muilta mahdollisuuden tehdä vierailun.

”Syy siihen, että meidän on korostettava tämän vakavaa vaikutusta, johtuu valitettavasti siitä, ettemme valitettavasti puhu kymmenistä, mutta puhumme sadoista eläintarhapassin haltijoista, jotka tekevät varauksia, joita he eivät täytä.

”Olimme odottaneet, että näin tapahtuisi, joten kun avasimme varausjärjestelmän uudelleenavaamista varten, annoimme passholdereille vain kolmen päivän ajan varauksen.

”Saatuaan niin paljon negatiivisia, niin monia perusteettomia ja uhkaavia viestejä passholders, hetken heikkous ja koska työmäärä olemme kokeneet annoimme passholders ja pidentää niiden varausaika.

”Tietenkin, jos olet ostanut eläintarhan pass sinulla on oikeus tulla eläintarhaan joka päivä, jos niin haluat, mutta on ymmärrettävä, että nämä ovat poikkeuksellisia olosuhteita, yli kenenkään toive tai valvonta, ja meidän kaikkien on sopeuduttava ja olla kiitollinen siitä, että olemme kunnossa ja terve niin vierailu eläintarhassa on hyvä kokemus ja olemme iloisia siitä, että palvelu, mutta varata ja ei ilmestyä on vahingoittaa Colchesterin eläintarhaa.”