Kukaan ei ole mikään taivas hämmästynyt meitä laukaisuun asti. Se, että pieni kehitys studio kuten Hello Games pystyi lupaamaan meille 18 quintillion planeetat oli hämmästyttävä, ja tuntui selvä pelin vaihtaja nykypäivän modernin pelaamista yhteiskunnassa. No Man’s Sky sen ydin on selviytymisen peli, mutta ne ovat joutuneet Ubisoft kaikki tuttu yli lupaus alle antaa ansaan?

Kukaan mies taivas ei laita sinua nimeämättömän päähenkilön exosuitiin. Olet heti heitetään opetusohjelma kuten skenaario planeetalla peitetty violetti eläimistö. Se on loistava näky, varsinkin kun graafiset asetukset kääntyivät max. Olet tavoite tässä on kerätä resursseja korjata pois palvelun avaruusalus. Peli voidaan poimia nopeasti, ja opit, mitä sinulta kysytään hetkessä.

Mainos
Varastonhallinta ja taistelu, kun näet mitään on melko yksinkertainen. Niin paljon, että tämä voi tulla hieman ikävä ajoittain. Suurin ongelma olen löytänyt on koko varaston lähtö. Se ei ole kovin anteeksiantavainen ja voit nopeasti vetää pois hiukset, koska et voi sovittaa enää Plutonium pussiin. Yksi asia, joka narked olla oli tämä. Voit siirtää kohteita takaisin alukseesi mistä tahansa oletkin planeetalla. Kuitenkin siirtää ne takaisin sinulle on mahdotonta, koska peli sanoo olet kantaman aluksen. Miten se toimii?

Resurssien kerääminen tuntuu yksitoikkoiselta tehtävältä. Todellisuudessa napsauta skanneripainiketta, seuraa reittipisteitä, jotka merkitään HUD: lle, ammu kaivoslaserisi siihen, kerää resurssit ja siirry eteenpäin. Siitä planeetoilla on kyse. Kuten sanoin, tämä peli on noin selviytymisen, joten kaikki resurssit käytetään jotain pitää sinut hengissä. Olipa se ladata elämää ylläpitävä kone tai ladata aseesi, jokaisella resurssilla on oma tarkoituksensa.

Käsityö on valtava rooli No Man’s Sky. Siis peli on kirjaimellisesti rakentaa noin käsityö eri komponentteja paremmin itse. Sinun täytyy esimerkiksi pitää päivittää aluksen hyperajo siirtyä kauemmas planeettoja. Sinun täytyy veneet kohteita, jotta kaivos laser tehokkaampi niin talteen arvokasta resursseja tulee helpompaa. Sinun täytyy jopa rakentaa uusia aseita puolustaa itseäsi avaruusmerirosvoja, kun alus on täynnä arvokasta lastia.

Aikanani kävin noin 50 planeetalla. Jokainen oli hieman erilainen, mutta se ei kestänyt kauan minulle huomata yhtäläisyyksiä niiden välillä, joka oli sääli. Upotus rikki. Minusta tuntuu, että tämä tapahtui aivan liian nopeasti minulle saada paljon irti pelistä. Jokainen tukikohta, jonka löysin suurimmaksi osaksi, oli täsmälleen sama kuin edellinen. Jokainen Gek ulkomaalainen tapasin halusi saman 20 hiiltä vastineeksi rahaa, muita resursseja tai vain yleistä tietoa. Suurin ero huomasin kunkin planeetan välillä olivat eläimet. Nämä voidaan skannata oppia niiden ominaisuuksia. Jokainen skannaus antaa sinulle rahaa palkintoja, yleensä 200 yksikköä.