Mistä aloittaa tämän eeppisen. Olen rakastanut Far Cry pelejä alusta lähtien, ja olin hyvin tietoinen paljon ihmisiä kritisoi tätä ennen kuin se tuli ulos.

Voin vain kertoa, että jos rakastat muita, rakastat tätä. Tiedän, ettei aseita ole, mutta sinulla on pitkä jousi, lopulta. Ja se on kuin hieman lähempänä tarkka-ampujaa.

Ne, jotka tietävät Far Cry-sarjan helposti pudota tähän. Se on kaikki sama, mutta asettaa 10000 eKr.

Heimot, taistelut, eläimet, tehtävät, resurssit, enemmän resursseja ja vielä enemmän resursseja. Ollakseni rehellinen, kaikki, että poimien kasveja, puuta, kiveä, liuskekivi, ja niin edelleen, tulee niin toinen luonto, että se ei ole oikeastaan paljon urakka. Kuten tavallista, on olemassa paljon muita ajan asioita poimia, tuhota, kuten perustamalla alttarit. Lista jatkuu.
Mutta me kaikki haluamme tietää tukikohtien ottamisesta. Jep, he ovat täällä, ja saat pöllön.

Mainos
Eh? Jep, ikioma ”satelliitti” järjestelmä. Ja ohjausjärjestelmät ennen vanhaan oli myös loistava.

Edistyminen pelissä, ja silmäsi taivaalla myös ottaa pois valoa vihollisia. Joten, voit piiloutua lähelle pohja ja toistuvasti lähettää pöllö tehdä tekosi puolestasi. On oudon tyydyttävää tietäen, että voit ottaa pois paljon pohjaa liikkumatta tai ampumatta laukausta tai svengaava klubi, tai lobbing keihäs.

Peli pohjimmiltaan on voit kerätä kadonneen heimon ja perustaa uuden kodin ottaen kilpailevien heimojen ja noin 30 miljoonaa eläintä. Lopulta voit kesyttää joitakin niistä ja lähettää ne pois myös tehdä työtä pöllö. Sabre-hammastiikeriä rinnallasi?

Se näyttää kauniilta, ja minun piti päivittää minun näytönohjaimet, jotta kaikki toimii. Se on hieno peli, ja arvoinen Far Cry nimi. Voit ratsastaa joitakin eläimiä myös, mutta se ei ole paljon hauskaa.