Seuraava episodi tässä uskomaton sarja ei voi hukata. Melko monimutkainen tarina voi olla vakuuttava, jos saat siihen, ja nauttia sci-fi ammunta.
Tässä on, miten se on virallisesti kuvattu.
Ennen nousua Lambent, uppoaminen Jacinto tai räjäytys Lightmass pommi, oli syntymispäivä – kun Locust lauma puhkesi maasta ja asettaa Sera tiellä kohti lähellä tuhoa.
Gears of War: Judgment tuo pelaajat takaisin pelottava jälkimainingeissa E-Day, ennen tapahtumia ”Gears” trilogia, kaikkein intensiivisin ja haastava ”Gears” peli vielä.
Siinä hän on. Sinun tarvitsee vain tietää, että sinulla tulee olemaan hauskaa. Call to Arms Map Packin mukana on ladattavia lisäosia.
Se on yksi suosituimmista franchising Xbox historiassa, myy yli 18 miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti.
Kampanja on niittaus runsaasti tuoreita merkkejä, aseita ja vihollisia, mutta luonnollisesti tarpeeksi näinä päivinä, se on uusi moninpeli kokemuksia, kuten OverRun, aivan uusi luokka-pohjainen tila, joka yhdistää elementtejä ylistämä Horde ja Beast tilat edelläkävijä aiemmissa Gears pelejä, jotka tekevät tästä lyömätön.
Jokainen, joka haluaa huipputoimintaa pois Call of Duty- ja Battlefield-teemoista, tarvitsee tämän otsikon kirjastossaan.
Fantastinen tahti, syvä tarinankerronta ja hienoja toimia.