Jengiläisestä ballerseihin, psykopaattiin ja palkkamurhaajiin, tällä kertaa olemme jopa nähneet kissojen juoksevan mellakoita.

Ihmiset salaus henkensä ja tietenkin, että ensimmäisen persoonan näkökulmasta – se Grand Theft Auto V, kaikki erilaiset ja upea PC. Peli on vihdoin tullut kotiin.

Useimmille teistä pelaajille siellä, PC-versio GTA V ei ole ensimmäinen pelata läpi. Meidät esiteltiin ensimmäisen kerran avoimeen maailmaan Xbox 360:llä ja Playstation 3:lla. Nyt olemme todistamassa, miten GTA V olisi pitänyt katsoa alusta alkaen; kaunis 4k kuvia sekä koko 60 kuvaa sekunnissa. Tarvitset kuitenkin melko mojova PC voi pitää, että päätöslauselma johdonmukainen ilman minkäänlaista viivettä tai hidastumista.

Mainos
Los Santosin kuvitteellisessa kaupungissa sijaitseva GTA 5 vie sinut rikollisen alamaailman kieroutuneen seikkailun varaan. Peli kiertää elämää kolme merkkiä, joiden persoonallisuudet ovat hyvin erilaisia. Franklin on 20-luvun puolivälissä gangsteri, Michael, eläkkeellä pankkiryöstäjä ja Trevor, hyvin, on Trevor.

Los Santos, löyhästi perustuu Los Angeles on täynnä ääriovatsaa tavoitteita ajaa. Päätarina vie helposti suurimman osan ajastasi, mutta täyttää ne hetket, joissa haluat tutkia tulevat mini tapahtumia. Kiinni taskuvarkaita, varastaa pankkiautoja, peli tennistä tai jopa kilpa, GTA V pitää sinut viihdyttivät tuntikausia, vaikka tärkein tarina linja on valmis.

Uusi ensimmäisen persoonan näkökulma on tuore ottaa Grand Theft Auto-sarjan ja lisää uutta syvyyttä, mikä on jo hyvä peli. Kaikki Los Santosin sisällä oleva näkyy hahmosi silmistä. Se vie jonkin verran tottua kuitenkin, varsinkin palaaville pelaajille. En ole vielä kiinnostunut ajo näkökohta nähdä näppäimistöt eivät ole paineherkkä painikkeita, joka on valtava haitta ohjaimen käyttäjille, erityisesti ajo elementtejä. Ei voi lukita reticule viholliselle, kun ampumisen vaatii myös enemmän taitoa hallita.

Online on vihdoin kiinni ja on mukana Heist pelitila pelaajille tasolla 12 ja yli. Heists antaa sinulle ja joukkue mahdollisuus osallistua valtavia tehtäviä, jotka vaativat jokaisen pelaajan ottamaan tietyn työn rooli. Pakokuljettaja, räjähteiden asiantuntija, on hyvä määrä valita, joka on suuri, koska ne tuntevat tuoreena jokaisen play-through. On ollut joitakin kysymyksiä käynnistää kuitenkin. PC kaatuu ja glitches jos peli ajattelee olet vielä suorittaa tietyn tavoitteen ovat hieman liian yleisiä minun makuuni, mutta olemme muutamia laikkuja nyt, joten toivottavasti nämä asiat lajitellaan.

Mainos
Räätälöinti on avain, ja GTA V varmasti heittää koko joukko muutoksia voit tehdä. Kolme merkkiä, sekä niiden autot voidaan täysin räätälöidä mieleisekseen. Vielä parempi, online-hahmosi voi tulla henkilökohtainen kokemus varmistaa, että ne näyttävät, ja ajaa miten haluat.

GTA V on täynnä ajoneuvoja, joista valita. On olemassa monia erilaisia. Jos olet maalla voit käyttää autoja, moottoripyöriä, polkupyöriä tai jopa säiliöitä. Meressä voit valita vesiskootterit, pikaveneet tai dinghies ja ilmassa tulevat harrier hypätä suihkukoneet, kaksitasoa, stunt lentokoneita tai jopa sotilaallinen matkustaja lentokoneita. Olemme jopa nähneet valaiden putoavan taivaalta, ja tietenkin ne mellakoivat kissat. Tai miten olisi aseet, jotka ampuvat autoja. Kaikki on hullua.

Jopa kolmannen kerran kierroksella Grand Theft Auto V ei tunne vanha, ja haluan ehdottomasti suositella pelissä läpi uudelleen, puhtaasti ensimmäisen persoonan näkökulmasta. Grand Theft Auto V on saatavilla Steamin kautta digitaalisena latauksena.