PET omistajat kehotetaan pysymään valppaana, kun ryhmä nuoria poikia nähtiin yrittää napata kissan asukkaan puutarhassa.

Bev Wallis, 45, Great Bentley, antoi varoituksen sosiaalisen median jälkeen hänen poikansa kiinni useita salametsästäjiä yrittää ottaa sisarensa Persian mirri.

Julmat koulupojat, joiden uskotaan olevan paikallisia, olivat jopa matkalla rouva Wallisin tontille Birch Avenuella, ennen kuin yrittivät hoitaa perhekissaa.

Sen jälkeen kun hänen poikansa, joka huusi heille ikkunastaan, ryhmä karkasi välittömästi, mutta rouva Wallis uskoo, että he kohdistavat jonkun toisen.
”Arvoitus isnt’ astuva jotta sisu pois, koska nämä boys aari ammattiosasto, joten I-KIRJAIN olen kas noin koettaminen jotta elatus minun cats sisältä”, hän mainittu.

”Minun piti varoittaa ihmisiä, vaikka, koska nämä pojat eivät tiedä, kuka kissa kuului, joten se oli satunnainen asia ja on paljon kissoja ympäri kylää.

”En ole vielä raportoinut siitä, koska en usko, että on paljon järkeä, mutta halusin varmistaa, että paikalliset ihmiset tiesivät.

”Jos he olisivat saaneet kissan kiinni, en tiedä mitä he olisivat tehneet sen kanssa, mutta se ei olisi ollut mitään hyvää.”

Jäsen Wallis, jolla on sisarensa kanssa yhteensä seitsemän eri kissaa, on nyt huolissaan siitä, että tapaus voitaisiin yhdistää useisiin alueen kadonneisiin kissoihin.

Siksi hän on päättänyt varmistaa, että paikallisia kyläläisiä käsketään pitämään silmällä, kun he voivat, heidän rakastetuilla kissanviisillään.

”Kissa hyvin samanlainen siskoni katosi Birch Avenue muutama viikko sitten, ja siellä oli julisteita ympäri kylää”, hän lisäsi.

”Paikalla hankkia toiset koska kummuta, ainoastaan I-KIRJAIN kohtuullinen didnt’ ajatella kanssa hyvin jokseenkin se ennen kuin kas noin, ja paikalla hankkia harva cats poissa puuttuva joka hankkia epäsuora esitys online”

Jokainen, joka todistaa joku yrittää varastaa lemmikki pitäisi ottaa yhteyttä RSPCA luona luona rspca.org.uk ja Essex Poliisi.