Jay Rodriguez antoi Burnley aiheuttaa iloa jälkeen kova viikko ja pois kentällä hänen viideskymmenes Clarets tavoite ansaitsi 1-0 voittaa Watford.

Ilta alkoi klubin tuottaa toinen voimakas vastaus ”White Lives Matter Burnley” banneri lensi yli niiden 5-0 tappion Manchester City maanantai-iltana, kun taas Sean Dyche heräsi otsikoihin kyseenalaistaa hänen tulevaisuutensa klubilla, kun hän pelasi alas ehdotuksia repeämä hallituksen kanssa.

Mutta Rodriguez in stooping otsikko sai kolme suurta pistettä hänen kotikaupunkinsa klubi ja pitää Watford leijuu yläpuolella putoaminen alueella.
Dyche ei tehnyt mitään muutoksia puolella thrashed kaupungin maanantaina, mutta voisi ainakin täyttää penkki kolme päivää, phil Bardsley saatavilla jälkeen sopivat tuoreita ehtoja ja Mace Goodridge takaisin vahinkoa.

Seura tuotti kaksi banneria – ”One Club For All” ja ”This is Everyone v Discrimination” – näkyvästi Jimmy McIlroy -jalustassa ” Black Lives Matter ’-viestin rinnalla.

Pelaajat molemmat joukkueet ottivat polven kick-off, ja Burnley positiivinen vastaus jatkui kentällä, koska heillä oli parempi ensimmäisellä puoliskolla.

Vaikka Watfordin Craig Dawson kannusti varhaisen mahdollisuuden, menossa suoraan Nick Pope tom Cleverley vapaa-kick, se oli Ben Foster tavoite alle suurin uhka alussa menossa.
Burnley vastasi maanantain tapahtumiin bannereilla oman (Peter Powell / NMC Powell)
Rodriguez in snap shot kulmasta petti Watford maalivahti, joka voisi vain parry se korkealla ilmassa ennen lävistys selkeä paineen alla Matej Vydra.

Rodriguez oli sivussa, kun hän suuntasi Josh Brownhill ristillä 14 minuutin, ja sitten ampui suoraan Foster kun pallo putosi hänelle reunalla ruutuun.

Paras mahdollisuus tuli 21.
Watford loi omia aukkoja, mutta ei voinut testata Paavi kuin lopullinen pallo oli liian usein puuttuu välillä Troy Deeney ja Danny Welbeck.

Nigel Pearson teki kaksinkertainen kytkin tauolla, ja Abdoulaye Doucoure ja Craig Cathcart korvaa Cleverley ja Christian Kabasele, ja se näytti kipinä jonkin verran elämää hänen puolellaan, koska he pitivät Burnley pissata takaisin alkupuolella toisella puoliskolla.