Tiedän mitä ajattelet, ja minäkin ajattelin sitä. Toinen kaupunki sim peli on osunut markkinoille muistilla Sim City vielä mielessämme niiden jatkuva internet-yhteys muun muassa. Mutta arvaa mitä, se on hienoa ja niin tuoretta ottaa siitä, miten kaupungin rakentajien pitäisi toimia.

Kaupungit: Skylines lähtee, mihin Sim City jäi parantamalla sen mallia. On olemassa valtavia yhtäläisyyksiä. Kaupungit: Skylines on Sim City, jossa on enemmän mikrohallintovaihtoehtoja, kuten yksisuuntaisia teitä tai piirien luomista, mutta lisää tästä myöhemmin.

Mainos
Ensimmäinen kaupunkisi on yleensä kartan keskellä. Tie tulossa yhdistää valtatie, johon sinun täytyy yhdistää. Kun olet valmis, voit alkaa kartoittaa kaupunkisi.

Kaupungit: Skylines perustuu kolmentyyppisiin kaavoitus: asuin-, liike-ja teollisuuskäyttöön. Tämän lisäksi voit jakaa karttasi piireihin, joissa voit asettaa alueen erikoisaloja ja myös teollisia painopisteitä, kuten malminlouhintaa tai maataloutta. Jokaisella kartassa luomallasi piirillä voi olla omat poliittiset lakinsa.

Vesi ja voima luottavat nyt voimanjohtoihin ja putkiin, jotka rakennetaan ympäri kaupunkiasi, mikä on hieno ominaisuus. Sen avulla voit ajatella kohteen sijoittamista eikä vain yhtä tehdasta kartan kulmassa.

Peli ares on jaettu entisestään voit ostaa lisää maata. Se on hyvä tähtäämään useampaan kuin yhteen erikoistumiseen. Suuri parannus Sim Cityn rajoitetuilla alueilla.

Suurin ongelma löysin ja joka toistuu jokaisen kaupungin sim on liikenteen hallinta. Ylimääräisillä tievaihtoehdoilla sinun täytyy huolellisesti suunnitella, missä tiet aikovat tehdä ja millaista katua he tulevat olemaan. Muutaman kerran talot ja tehtaat paloivat, koska tiet ovat ruuhkaisia.

Kaupungit: Skylines näyttää poimia vikoja muista kaupungin sims ja parantaa niitä, joka on erinomainen. Peli toimii ja on työskennellyt käynnistää.