Avoin joutomaa, kuollut vaimo, kadonnut lapsi ja stereotyyppinen englantilainen robottihovimestari nimeltä Codsworth. Mitä muuta haluat Bethesdan uudesta avoimen maailman roolipelistä?

Fallout 4 alkaa vuonna 2070 suburbia, jossa kaveri tuijottaa itseään peiliin. Tämä on hahmon rakennusvaihe, jossa räätälöintivaihtoehdot näyttävät olevan äärettömiä. Voit valita, mitkä kasvojen mikro-osat muovata muotoon, muuttaa hiusten väriä ja tyyliä, silmien väri, antaa itsellesi joitakin arpia sodasta olet juuri palannut, vaihtoehdot ovat rajattomat. Jos haluat leikkiä naisena, tee se. Opetusohjelma on lyhyt, joten kävelet ympäriinsä, katsella televisiota, vuorovaikutuksessa lapsesi kanssa, kunnes myyjä tyyppi hahmo tulee ovelle tarjoaa sinulle mahdollisuuden mennä holviin, kun ydinaseet alkavat pudota, mitä he tekevät, pian sen jälkeen, kun hän lähtee. Kätevä. Huh?

Mainos
Sireenien alkaessa valaanpyyntiä, – jaat sen läpi, mikä näyttää rauhalliselta naapurustolta vaimosi ja lapsesi kanssa, Shaunille sen holvin turvaan, jonka ostit hetkiä aiemmin. Yksityiskohta ja luonne vuorovaikutus on erinomainen, jopa tässä vaiheessa, viisi minuuttia avaussarjaan. Kohokohta on mies ja nainen, jotka riitelevät matkatavaroiden kanssa, jotka on kastettu tien yli. Vuoropuhelu on kaunista ja lisää todellista harjoittelun tunnetta. Holvin sisällä olet jäässä kammioon, – vain 300 vuotta myöhemmin 300 vuotta myöhemmin ryöstäjät, jotka ampuvat vaimonne ja varastavat Shaunin sinulta. Fallout 4 käynnistyy täällä oikeasti.

Bethesda käytti kliseensä sopeutumista valoon, kun tulet ulos holvista herkutella silmäsi horisontissa ensimmäistä kertaa, joka toimii. Näin sen ensimmäisen kerran The Elder Scrollsissa: Oblivion vuosia sitten, ja se tuntuu yhä tuoreelta. Yksinkertainen siirtyminen kertoa, että tästä lähtien, olet yksin. Kuitenkin, se myös antaa minulle tunteen, että olen ollut täällä ennenkin. Se on hämmentävä tunne.

Kun palaat kotikaupunkiisi, tapaat robottihovimestarisi uudelleen ja keskustelet. Keskustelu virtaa paljon paremmin tässä pelissä kuin Bethesdan aiemmat nimikkeet. He ovat antaneet pelaajan hahmolle äänen, ja vastausten valitseminen tuntuu paljon puhtaammalta, hyvin samanlaiselta kuin Vanhan tasavallan tyylivaihtoehdot.
Tasoitusjärjestelmä on myös hyvin elossa, mutta ero. Minulle ei näytä olevan niin paljon vaihtoehtoja valita, vaan valitsemalla eri vaiheissa kunkin etu. Fallout 3 oli pitkä, pitkä lista asioita sijoittaa tasoitus pistettä.