Me kaikki rakastamme Jurassic Park ja nyt World elokuvia. Me kaikki rakastamme rakentaa tavaraa Lego tiiliä. Joten, miksi ei tehdä molempia, pelissä. Xbox Onessa.
Hyvä on, tässä se on.
Jos olet pelannut Lego peli ennen, voit urheilu samankaltaisuus.
Loppujen lopuksi puhumme Lego tiiliä, joten näyttää tulee olemaan paljon sama kuin kaikki muut. Mutta tämä on Jurassic World, joten …. Dinosaurukset.
Niitä on paljon. Iso, pieni, söpö, ilkeä – ne ovat kaikki täällä. Melko paljon olettaa, jos ne ovat jossakin Jurassic hirviö elokuvia, näet ne täällä myös.
Se seuraa elokuvia varsin kauniisti myös, alkuperäisestä jo vuonna 1993. Pimeät ajat – tiedätte, ennen kun tietokoneet edes keksittiin.
Aivan, joten ei aivan, mutta et olisi koskaan ollut tätä 90-luvun PC tai konsoli.
Ottaen huomioon puhumme Lego muotoja, se on melko upea. On joitakin käyriä nähtäväksi, mutta sinun täytyy hyväksyä blocky puutteita alusta alkaen, tai tulet pettymään.
Tämä on tietenkin suunnattu lapsille, joiden ikäluokitus on seitsemän ja ylöspäin, mutta uskokaa minua, jos olet aikuinen ja kuten pelejä, tulet rakastamaan tätä.
Palapelit, dinos, kiipeily, dinos, käynnissä noin, dinos, ja rakennus kamaa. Ja dinos. Mitä muuta haluat.
Teeskennellä olet yksi lukemattomia merkkejä kaikista elokuvista ja periaatteessa käydä läpi kaikki ne skenaariot rakastit ruudulla. Vain Lego-hahmona. Ja on DINOS – yay.