Kirjoitan brittiläisenä mustana miehenä ja paikallisena asukkaana viimeiset 24 vuotta sanoakseni, kuinka järkyttynyt ja järkyttynyt olen mielenosoituksista ja mellakoista, joita on tapahtunut Lontoossa ja muissa kaupungeissa ja kaupungeissa ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa.

Nämä ihmiset eivät edusta minua tai mitään kunnollista tervettä järkeä ajattelu musta henkilö asuu tässä ihanassa maassa.

Ensinnäkin näiden ihmisten puutteellinen huoli laista, tiukat sosiaaliset etääntymisohjeet ja ihmisten terveys ovat huikeat.

Ihmettelen, kuinka moni näistä ihmisistä on taputettu meidän suuri NHS, jotka ovat vaarassa siellä oman hengen kuukausia hoitoon ja pelastaa ihmishenkiä, jotka ovat tehneet Covid-19?
Toiseksi olen syntynyt Lontoossa ja nähnyt, miten rasismi on vähentynyt hitaasti ja perättäiset hallitukset ovat taipuneet taaksepäin varmistaakseen yhtäläiset mahdollisuudet ja jopa kannattavat kiistanalaista ”positiivista syrjintää” politiikkaa.

Mustat ihmiset eivät ole sorrettuja ja voi olla taskuja rasismia, joka on edelleen olemassa, mutta totuus on, todellinen ongelma on perheen romahdus, ja erityisesti mustia perheitä, joissa isät ovat poissa, äidit ja lapset joutuvat köyhyyteen, ja teini-ikäiset pojat kääntyvät jengit, huumeet ja veitsi rikollisuutta ja on ”asenne”, kun kohtaamaan poliisin.

Monet vankilat ovat epäsuhtaisesti täynnä mustia miehiä, jotka taas ovat ”asenne”, joka valitettavasti voi työntää poliisin reunan yli.

Kolmanneksi nämä mielenosoitukset eivät ole ainoastaan vieneet taaksepäin sitä valtavaa edistystä, joka on saavutettu vuosikymmenien aikana rotusuhteissa, se on aiheuttanut pelkoa, tuskaa, vihaa ja jakautumista eri puolilla maata.

Sankarillinen poliisimme, joka työskentelee rikollisuuden torjumiseksi ja katujemme pitämiseksi turvassa, – saavat vain pahoinpitelyn ja epäkunnioituksen.

Lads Need Dadsin kaltaiset järjestöt pyrkivät puuttumaan nuorten poikien ongelmaan, joka kasvaa ilman isää ja hyvää miespuolista roolimallia, joten kehotan teitä kaikkia tukemaan näitä ryhmiä, jotta voimme auttaa vähentämään köyhyyttä, rikollisuutta ja turhautumista, jota nämä protestit lopulta ajavat.