Arsenal päävalmentaja Mikel Arteta vaatii hän ei kirves Matteo Guendouzi alkaen joukkue Southampton lähettää pelaaja viestin jälkeen hänen viime temput.

Gunners juoksi ulos 2-0 voittajat vastaan 10-mies Saints maalia Eddie Nketiah ja Joe Willock ansainnut Arteta puolella heidän ensimmäiset pisteet, koska Valioliiga kausi jatkui.

Guendouzi oli näkyvästi hänen poissaolonsa 20 Arsenal pelaajia, jotka tekivät matkan St Mary’s. 21-vuotias keskikenttäpelaaja yllättäen pakeni Football Association maksu ottaa tarttui Neal Maupay kurkun kokopäiväinen pilli lauantain tappion Brighton.

Mutta huolimatta hänen armahduksestaan, Arteta päätti olla viemättä Guendouzia etelärannikolle – vaikka hän kielsi, että se oli muuta kuin joukkueen kierto.

”Ei (se ei ollut rangaistus Brighton). Se oli joukkueen hallinta”, hän sanoi.

”En halua tehdä päätöksiä viestien lähettämisestä. Viestit, jotka lähetän tiimille tai erikseen ovat hyvin avoimia ja olen selvää, miten tunnen.
”Voittaminen on tärkeintä, ja kun voitat, kaikki on hyvin. Ratkaisen sen yksityisesti riippumatta siitä, mitä meillä on sisäisesti. Selitin, etten osaa selittää ja siinä kaikki.”

Maupay oli iskenyt viimeisen hengenvetoon voittaja lokkeja Arsenal menetti toisen pelin takaisin ottaa outclassed Manchester City kolme päivää aiemmin.

Arteta, joka otti ensimmäisen Valioliiga pois voittaa päävalmentaja, myönsi hänen pelaajat jäivät satuttaa, kun Brighton comeback voittaa viime kerralla ulos.

”Meillä oli kaksi hyvin vaikeaa viikkoa paljon asioita, jotka tapahtuivat meille”, hän lisäsi.

”Olin huolissani, koska brightonilaiseen tappion jälkeen, jossa heitimme pelin pois, se todella kosketti joukkuetta.” Luottamus on kaikki tässä pelissä, ja meidän on nostettava ne ylös, mutta näin eilen, että reaktio oli todella positiivinen ja he olivat todella sitä.

Mainos
”Vaadimme vain, että he pelaavat yhdessä, nauttisivat keskenään kilpailemisesta ja puolustamisesta mahdollisimman paljon – silloin olisimme kunnossa. Se oli meille tärkeä voitto.”

Molemmat Arsenalin tavoitteet tulivat kohteliaisuus virheitä Southampton maalivahti Alex McCarthy.

Englannin kansainvälinen osuma puhdistuma suoraan onrushing Nketiah, jolloin hyökkääjä avata pisteytys kanssa 20 minuutin tap-in.

Sitten jälkeen punainen kortti Jack Stephens jälkeen hän fouled Pierre-Emerick Aubameyang, McCarthy voi vain sählätä Alexandre Lacazette ammuttiin polku willock, joka kääritty voittaa.