Tämä on hienoa, kun sinulla on noin kolme tuntia tappaa ja fancy ottaa joitakin suuria rivejä ystävien ja perheen kanssa.

Monopoli on jo pitkään ollut yksi niistä peleistä, jotka voivat jatkua ikuisesti, mutta on niin riippuvuutta, et ota liikaa taukoja.

Onko kaikki alas onnea noppaa, vai onko todella tullut strategia, joka tekee pelissä on niille, jotka haluavat ajatella pelejään.

Minun on sanottava, että on olemassa siivu molempia, mutta kaikki, joka on noppaa mukana on merkittävä osa sattumaa. Mutta se mitä teet omaisuuksin, jotka voivat muuttaa lopputulosta.

Kuinka vakuuttava olet, kun se tulee kaupankäynnin aikaa. Voitko varmistaa ominaisuudet tarvitset pitäen kiinni tarpeeksi rahaa käsitellä väistämättömiä laskuja, kun ne kasaantuvat sisään Ja sieltä rivit alkavat.

Koska sopimus on pääsemässä lähelle on sovittu kahden pelaajan välillä, voit olla varma, että on olemassa toinen, joka on vähemmän kuin ihastunut, mitä kehittymässä heidän edessään. Jos ne ovat tarpeeksi äänekkäitä, ehkä he voivat sabotoida paljon ja jopa päästä mukaan toimintaan.

Tämä Xbox One -versio antaa pelaajille runsaasti mahdollisuuksia pudota pysyvästi tai ehkä jopa raivoa lopettaa suuri huff.

Great stuff and Ubisoft varmisti, että näytöllä on paljon, jotta se kaikki muuttuu liian toistuvaksi – näyttää hyvältä myös.