HUOLESTUNUT pentueenpoimija jäi järkyttyneeksi, kun oli löydetty veitsi ja joukko laittomia huumesäiliöitä, joissa ryhmä nuoria poikia kokoontui säännöllisesti.

48-vuotias asukas, joka on pyytänyt olla nimeä, asuu Clacton, ja vie kaduille kerran kuukaudessa siivota mitään huomiotta roskaa.

Hänen kolme viimeistä retkikuntaa, salonki työntekijä on jatkuvasti löytänyt huolestuttavan määrän polkumyynnillä metallisäiliöt, yleensä samassa osassa Vista Road.

Pieniä ”sipulia” käytetään sisältämään typpioksiduulia – joka tunnetaan myös nauravana kaasuna – josta on tullut suosittu virkistyslääke viime vuosina.
Kemiallisen yhdisteen hengittäminen – yleensä pallolla annettuna – on laitonta, ja se on kielletty psykoaktiivisten aineiden lain nojalla.

Mukaan huolissaan pentueen poimija, alue, jossa hän havaitsee huumeiden tarvikkeet on usein käytössä ryhmä nuoria poikia.

Hänen huolensa hyvinvoinnistaan on nyt kuitenkin lisääntynyt sen jälkeen, kun hänen viimeisin pentuevalintansa johti siihen, että hän löysi mahdollisesti vaarallisen veitsen sekä paljon säiliöitä.

”Aluksi ajattelin vain lapset ovat lapsia, mutta kun löysin veitsen, olin hyvin huolissani”, hän sanoi.

”Siksi olen yrittänyt lisätä tietoisuutta asiasta verkossa, koska olen huolissani tästä, sekä näille lapsille että muille ihmisille.

”Minulla ei ole lapsia itse, mutta minulla on koiria, enkä haluaisi nähdä heidän loukkaantuvan.”

Löytö teräinen ase tulee vain muutama viikko sen jälkeen, kun kaksi ihmistä, sekä heidän 20s, ryöstettiin knifepoint Vista Road, pelatessaan jalkapalloa.

Välikohtauksen aikana paria lähestyi neljä nuorta miestä, joita kuvailtiin 17–25-vuotiaiksi, ennen kuin heitä uhattiin väkivallalla.

Ne olivat sitten pakko luovuttaa laukkunsa, joista yksi oli Louis Vuitton sling laukku arvioidaan olevan syytä silmää kastelevan kolmilukuinen summa.

Uhrit joutuivat myös luopumaan kalliista Airpod-kuulokkeista ja nike air max -kouluttajista hyökkääjille, joiden uskottiin olevan