Sean Dyche lupasi pitää taistelevat Burnley mutta pysähtyi lyhyt sitoutumasta hänen pitkän aikavälin tulevaisuuden seuran jälkeen valvoa 1-0 voittaa putoaminen taistelevat Watford torstai-iltana.

Jay Rodriguezin viideskymmenes tavoite kotikaupunkinsa klubille antoi Claretsille syyn hurrata kovan viikon jälkeen kentällä ja sen ulkopuolella.

Ennen peliä klubi jatkoi vahvaa vastausta ”White Lives Matter” banneri lensi yli niiden 5-0 tappion Manchester City maanantaina pelaajat jälleen polvi tukea Black Lives Matter liikkeen, mutta painopiste oli myös Dyche jälkeen ilmeinen putoaminen hallituksen kanssa.
Kovasti taistellut voitto Nigel Pearson puolella jos jotkut tonic kuin Dyche sanoi hänen pelaajat olivat vastanneet oikealla tavalla tapahtumiin viime viikkoina.

Mutta pyysi laittaa nukkumaan huhuja omasta tulevasta Dyche, joka on kaksi vuotta jäljellä hänen Turf Moor sopimus, oli huolellisempi.

”Haaste hallintaan Burnley on ollut siellä koko ajan olen ollut täällä”, hän sanoi. ”Se on aina haaste eri tavoin ja nautin haasteesta.

”Olen aina sanonut, että jossain ruodussa yksi osapuoli haluaa toisen mennyt tai toinen osapuoli tulee sisään Se ei liity tähän hetkeen, olen sanonut, että kuusi seitsemästä ja puoli vuotta, kun olen ollut yhteydessä eri tilanteissa ja olen edelleen täällä.
”Olen siellä kovasti töitä tämän ryhmän pelaajia saada tuloksia heille, minulle ja klubille.”

Dyche voisi ainakin nimetä täyden kohteliaisuuden korvaavia tämän ottelun jälkeen Phil Bardsley allekirjoitti uuden sopimuksen, mutta viikko on nähnyt Jeff Hendrick, Joe Hart, Aaron Lennon ja Adam Legzdins lähtevät korostamaan Dyche turhautumista.

Mutta 48-vuotias vaati, että asia oli ”pysäköity”, kun hän puhui myönteisestä vastauksesta viimeaikaisiin haasteisiin.

Mainos
”Mielestäni se osoittaa, että selviytymiskyky ja mentaliteetti vahva ryhmä pelaajia”, hän sanoi.