Innostavan ja revved-up road racen paluu on vahvistettu, kun tämän vuoden uraauurtava tapahtuma peruutettiin koronaviruksen vuoksi.

Chelmsford Motor Clubin järjestämä Corbeau Seats Rally on suljettu ralliautokilpailu, joka on tapahtunut Clactonissa kahden viime vuoden ajan.

Tämän vuoden moottoriurheilun weekenderin oli määrä olla osa arvostettua British Rally Championshipia, mutta järjestäjien oli jarrutettava pandemian vuoksi.

Pomot ovat nyt kuitenkin ilmoittaneet aikoo varmistaa rodun paluun ensi huhtikuussa, kun otsikko sponsori, Corbeau Istuimet, recommitted on jännittävä tapahtuma.

Tapahtuma johtaja, Tony Clements, on vahvistanut lupahakemuksen käynnissä Clacton ralli on tehty Motorsport UK.

”Olen todella tyytyväinen siihen, että meidän otsikko sponsori, Corbeau Istuimet, on voinut tehdä varhaisessa sitoutumisessa 2021 ralli”, hän sanoi.

”Jatkuvuus on erittäin rauhoittavaa ja antaa meille mahdollisuuden edetä kaikissa suunnitelluissa parannuksissa vuodesta 2020.

”Tämä sisältää lauantai-iltana meren rannalla erityisiä vaiheita ja väliaikainen sisällyttäminen 2021 British Rally Championship.”

Kun ralli alkoi vuonna 2018, se merkitsi maan ensimmäistä, kun moottoriurheilutapahtumia koskeva lainsäädäntö muuttui suljetuilla yleisillä teillä.

Tendring neuvosto tuki alkuperäistä ehdotusta road race Clacton ja vain ensimmäinen vuosi toiseen, se kasvoi sekä suosiota ja kunnianhimoa.

Tämän vuoden tapahtuma olisi jälleen nähnyt sen ottanut vaihde, jossa asennus katsojan vaiheissa merenrannalla, josta petrolheads voisi nähdä autojen whizz mennessä.

Corbeau Istuimet pomo, Victor Lee kuitenkin sanoi Chelmsford Motor Club päätös vetää rodun, ennen kuin edes käsketään tehdä niin, auttoi varmistamaan hänen sponsorointi.

”Olin hyvin vaikuttunut siitä nopeasta tavasta, jolla he käsittelivät ilmoitusta lykätä tapahtumaa, jo ennen hallituksen Lockdown määrättiin, suojella ihmisiä Tendring, kilpailijat ja järjestäjät.
”Kuten se laadittu, varhainen päätös oli oikea, ja esti kaikkia asianosaisia tekemään tarpeettomia sitoumuksia, taloudellisia tai henkilökohtaisia.

”Vaikka nämä viimeiset kolme kuukautta lockdown on ollut yhtä vaikeaa Corbeau kuin kaikille, olemme edelleen innokkaita tukemaan Chelmsford Motor Club ensi vuonna.

”Toivomme, että varhainen vahvistus voi herättää luottamusta klubin muiden sponsoreiden keskuudessa.”

Kolmatta Corbeau Seats Rallya clactonissa kutsutaan 24.4.