Neuvottelut vakuutuskorvaus romahduksen jälkeen osa Clacton Pier ei ole ratkaistu, kun yli neljä kuukautta … uuden vuoristoradan asennuksen vaarantaminen.

Osa ratsastaa kannella romahti mereen helmikuun 14 jälkeen vaikutukset Storm Ciara.

Pier johtaja Billy Ball sanoi viivästyminen yli väite tarkoittaa korjauksia teennäinen länsipuolella maamerkki ei ole mennyt eteenpäin odotetusti.

Hän sanoi knock-on vaikutus on uusi Looping Star vuoristorata ratsastaa, suunniteltu sivuston, voi olla tarpeen lykätä vuoteen 2022 kausi, jos sopimusta ei saavuteta seuraavan kuuden viikon aikana.
Jäsen Ball sanoi, ettei vuoristorata tänä vuonna on jo ”suuri isku” laiturille kuin mahdollisuus toisen kauden ilman läsnäoloa tällainen otsikko vetovoima on suuri huolenaihe.

”Aviva, laiturin vakuutusyhtiöt, on ollut hyödyllistä tähän mennessä, mutta valitettavasti heidän nimitetyt insinöörit ovat vain onnistuneet tekemään alustavan johtopäätöksen, jossa suuri osa heidän raporttinsa on perustunut oletuksiin”, hän lisäsi.

”Olemme työskennelleet niin nopeasti kuin mahdollista auttaaksemme heitä, missä voimme luoda asiatietoja ja todisteita, joiden avulla he voivat ymmärtää paremmin syytä.

”Saatuamme tiedot meidän on nyt työskenneltävä nopeasti sopia syy ja arvo väite, jos haluamme saavuttaa palauttamista toimii ja vuoristorata asennus ennen ensi kauden alkua.”