Olin vetoa määrä hype Witcher 3: Wild Hunt sai kehityksen aikana. Nähtyään ton sisältöä, mikä näytti yksi parhaista RPG pelejä tiedetään mies, olen nopeasti perustaa steam preload ennakoiden uutta julkaisua sarjassa.

Witcher 3: Wild Hunt jatkaa tarina Geralt Rivea, tärkein sankari aiemmista otsikoista. Wild Hunt alkaa opetusohjelma tilassa, joka palaa pelaajat löytäisivät hyvin tuttu. On mahdollisuus ohittaa opetusohjelma kaikki yhdessä, jos olet jo kokenut Witcher. Mutta tulokkaita sarjaan, opetusohjelma on hienoa saada sinut tottua valvontaa. Pelaan tällä hetkellä hiirellä ja näppäimistöllä, mutta on olemassa vaihtoehtoja käyttää peliohjain.

Wild Hunt on ensisijaisesti roolipeli. Taistelet hirviöitä vastaan, ansaitset kokemusta tasolle, sinä käsityöjuomaa ja taitoa alkemiassa ja tietenkin on rakastettu teknologiapuu, joka on jaettu eri luokkiin hienosäätää hahmosi. Jokainen valikko tech puu on säädetty kauniisti ja on erittäin helppo ymmärtää. On kuitenkin valtava määrä räätälöintiä eksyä, jossa olen henkilökohtaisesti löytänyt hieman ylivoimainen aluksi, mutta voit pian tottua monia vaihtoehtoja hieman keskittynyt omistautumista. Juuri asia pelaajat näistä peleistä rakastavat.

Pelikartta on jaettu osiin, ja vaikka ei täysin avoin maailma, eri segmentit ovat niin valtavia ja täynnä elämää, että et todellakaan huomaa. On asioita ja tehtäviä loppuun joka nurkan takana. Useimmat puolella quests ovat sinun ajaa mylly tappaa tämän olennon tai kerätä 10 tämän kohteen, mutta tarina lore huomaat suorittamasta näitä tehtäviä tehdä niistä ajan arvoista. Suurin osa minun tuntia viettänyt Witcher 3 on käynnissä ympäri maailmaa valmiiksi sivutehtäviä eikä saada kanssa päätarina.

Taistelu tuntuu tuoreelta ja jokainen miekan keinu tuntuu voimakkaalta. Jotkut torjumiseksi järjestelmä tuntuu standardin hakata ’n’ kauttaviiva peli lisätty elementtejä. Geralt voi käyttää erilaisia kohteita tukea häntä taistelussa, kuten sähköjuoma lisävaurioita, tai jopa vaihteli hyökkäys varsijousi. On loitsuja, jotka tulevat hyödyllisiä, aina mielen ohjaus valu tulipalon tai työntää takaisin hirviö telekinesia. Viholliset ovat kovaa, ja se voi olla haaste ottaa ne alas. On hyvä tietää, että jokainen vihollinen tulee oma pohja tilastot niin tiedät mitä olet vastassa. Löydät nämä beasterystasi. Hyödyllisin tietää näistä on vihollisen heikkouksia. Witcher 3 ei voi taistella päämäärättömästi taisteluun, vaan sinun on käytettävä enemmän taitoa ja taktiikoita.

Joten, tarina. Tämä pyörii Geralt valmiiksi quests ja sivutehtäviä päästä lähemmäksi löytää hänen rakkautensa kiinnostusta Yennifer ja hänen korvike tytär Ciri. Se on yksinkertainen tärkein tarina, joka valitettavasti ei tee paljon tapa saada pelaaja tuntuu upotettu. Mikään ei saa minua tuntemaan, että välittäisin kahdesta puuttuvasta hahmosta. Witcher peli, että on surullista kuin kaksi edellistä otsikot oli hienoja pää quest hetkiä. Tunsin pakko jatkaa tutkia sivutehtäviä enemmän kuin loppuun tarina.

Witcher 3:n tarinan pelastava armo on noin emotionaalinen, hyvin kirjoitettu ja suoritettu vuoropuhelu. Löydät merkki kehitys on erinomainen ja jopa alusta alkaen, uudet pelaajat ymmärtävät, mitä tapahtuu, koska peli esittelee sinulle kunkin merkin nopeasti. Hahmojen kasvot muuttuvat, kun he puhuvat sinulle ja toisilleen antaen emotionaalisen tason, joka on todella harvinaista videopeleissä.

Vietettyään hyvän määrän tunteja Witcher 3 näen, miksi hype oli niin suuri ennen sen vapauttamista. Peli tuntuu uudelta samalla kun se pitää monia rakastettuja ominaisuuksia aiemmissa RPG-peleissä. Pelimaailma on aivan valtava ja visuaaliset tehosteet ovat melko selvästi upeita. Pelin suorittaminen tasaisella 60 kuvaa sekunnissa grafiikka-asetuksilla on asetettu vain erittäin paranneltu sen kauneutta.